Eggy Voorneman

Eggy Voorneman
 Oldenzaal

Eggy Voorneman

Toen ik jong was heb ik Elektronica en Avionica gestudeerd. Na 38 jaren gewerkt te hebben bij de Koninklijke Luchtmacht, ben ik nu op vrijwillige basis actief op het gebied van duurzaamheid en techniek.

Duurzaamheid maakt een belangrijk onderdeel uit van mijn leven. Ik scheid mijn afval, doe alle boodschappen op de fiets, zet de verwarming niet te hoog en doe deze op tijd weer naar beneden. Ook pleeg ik groenonderhoud in de buurt. Dit laatste vind ik een aspect van naoberschap: samen het groen onderhouden.

In mijn woning heb ik duurzame maatregelen toegepast. Gloeilampen zijn vervangen door ledverlichting, de isolatie is geoptimaliseerd en er is een zonnepaneelinstallatie aangebracht. Mijn woning heeft hierom energielabel A gekregen.

Ik wil woningeigenaren helpen hun woning comfortabeler te maken door een plan van aanpak te maken en onafhankelijk advies te geven. Hierbij zal ik ook het beschikbare budget in de gaten houden. Ik kan met name technisch advies geven, zoals over zonnepanelen, omvormers, diverse warmtebronnen, infraroodverwarming en isolatie.