Dick ter Avest

 Dick ter Avest
 Nijverdal

Dick ter Avest

Particulieren in oudere huizen hebben veel woonvragen. Deze mensen kunnen wel wat hulp gebruiken. Als wooncoach kan ik hen vrijblijvend, onafhankelijk en toch deskundig bijstaan. Ik geniet van dit contact met mensen.

Als bouwkundige heb ik ongeveer tien jaar in de makelaardij gewerkt en twintig jaar heb ik nieuwbouwwoningen verkocht aan particulieren. Ik besprak woonwensen, bouwstijl en budget, en zorgde voor een ontwerp en een passende offerte. Daarnaast heb ik grotendeels eigenhandig twee woningen verbouwd.
Deze kennis en ervaring wil ik graag met anderen delen. Ik vind het fijn om in mijn directe woonomgeving particulieren te helpen met hun woonvragen. In overleg met hen reik ik goede en eventueel duurzame oplossingen aan.

Zelf leef ik milieubewust zonder hierin door te slaan. Ik doe zoveel mogelijk op de fiets. En anders pak ik de trein of de auto. Ik koop niet onnodig nieuwe spullen maar kijk eerst of ik het tweedehands kan aanschaffen. Ik probeer me bewust te zijn van mijn eigen gedrag als het gaat om energieverbruik.