fbpx
Wierden2022-01-12T12:35:38+01:00

Gemeente
Wierden

Op deze pagina vind je onder meer informatie over subsidies, duurzame maatregelen en een overzicht van uitvoerende bedrijven. Ook lees je hier het lokale nieuws over duurzaamheid en energiebesparing. Tot slot vind je hier een overzicht van alle wooncoaches die actief zijn in de gemeente Wierden. Wil je weten wat een wooncoach voor jou kan betekenen, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Bel ons: 085 18 50 130 Mail ons: info@duurzaamthuistwente.nl

Inloopspreekuur

Vragen over isoleren, energie opwekken of energie besparen? Wil je verbouwen of is jouw woning aan onderhoud toe? Wil je weten hoe je langer en veilig in jouw eigen huis kunt blijven wonen?

Vraag het de wooncoaches!

Wanneer en waar

Elke woensdag van 16.00 – 19.00 uur
Locatie: in de hal van het gemeentehuis in Wierden

Wooncoaches

Tonnie Kroeze

Het is prettig om huiseigenaren te adviseren hoe ze comfortabeler kunnen wonen met minder energie. Ze besparen energie, het milieu en ze zien het terug op de energierekening. Zelf heb ik er goede ervaringen mee.

Helga Sasbrink

Door samen te werken met bedrijven, adviseurs en gemeenten kunnen we tot een goed resultaat komen. Soms met een verrassende uitkomst. Dat ik hier een steentje aan kan bijdragen vind ik mooi.

Lokaal nieuws

Plaatsen: Enter, Hoge Hexel, Wierden
Buurtschappen: Enterbroek, Het Loo, Huurne, Notter, Piksen, Rectum, Ypelo, Zuna, Zuidermaten-Bullenaarshoek

Ga naar de bovenkant