fbpx
Rijssen-Holten2022-01-12T12:44:38+01:00

Gemeente
Rijssen-Holten

Op deze pagina vind je onder meer informatie over subsidies, duurzame maatregelen en een overzicht van uitvoerende bedrijven. Ook lees je hier het lokale nieuws over duurzaamheid en energiebesparing. Tot slot vind je hier een overzicht van alle wooncoaches die actief zijn in de gemeente Rijssen-Holten. Wil je weten wat een wooncoach voor jou kan betekenen, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Bel ons: 085 18 50 130 Mail ons: info@duurzaamthuistwente.nl

Wooncoaches

Gerrit-Jan Voortman

Ik draag besparing dan wel beperking van het gebruik van fossiele brandstoffen een warm hart toe. We kunnen onze planeet immers maar één keer vernielen. Als wooncoach wil ik huiseigenaren in mijn omgeving graag behulpzaam zijn bij het verbeteren van wooncomfort en het verlagen van energiekosten.

Herman Grooten

Ik wil voor de inwoners van Twente een klankbord zijn en hen helpen bij het nemen van de juiste beslissing. Ik denk zo objectief mogelijk mee met de woningeigenaren en samen zetten we alles op een rij.

Gerrit Nijland

Het is in mijn ogen belangrijk dat alle huiseigenaren de juiste kennis krijgen. Als wooncoach wil ik graag de schakel zijn tussen de woningeigenaar en de uitvoerende partijen. Ik gun iedereen comfortabel woongenot en een lage energierekening.

Plaatsen: Holten, Rijssen
Buurtschappen: Beuseberg, Borkeld, Dijkerhoek, Espelo, Helhuizen, Holterbroek, Lichtenberg, Look, Neerdorp

Ga naar de bovenkant