Partnerbedrijf
TONZON B.V.

Actief in gemeente: Enschede

Terug naar overzicht

Maatregelen:

  • Isolatie vloer

TONZON ontwikkelt, produceert, verkoopt en installeert  innovatieve warmte-isolatiesystemen. O.a. TONZON Vloerisolatie bestaande uit thermoskussens en bodemfolie. Dit maakt bestaande vloeren nog warmer dan nieuwbouwvloeren en maakt een einde aan vochtproblemen onder in de woning en de muffe lucht uit de kruipruimte. HR-Radiatorfolie doet onzichtbaar zijn werk op de achterzijde van de radiator. Badisolatie, Bandagefolie, Thermosheets voor dak- en wandisolatie etc.

TONZON biedt inventieve energiebesparende oplossingen die het milieu nauwelijks belasten en zeer klimaateffectief zijn. De energie nodig voor grondstof, fabricage, verpakking, transport en aanbrengen is al binnen enkele winterdagen tot enkele winterweken terugverdiend. De producten hebben DUBO-keur en Ton Willemsen, uitvinder, oprichter en CEO van TONZON is onderscheiden met het Duurzaam Lintje door minister Plasterk.

Wij zijn partner van Duurzaam (t)huis Twente omdat wij ook een bijdrage willen leveren aan het verduurzamen van de woningen en gebouwen in Twente. Daarbij willen we ook met ons eigen pand een voorbeeld zijn voor anderen.  Wij produceren inmiddels alle benodigde elektriciteit zelf en zijn bezig ook het gasverbruik steeds verder terug te brengen.

[php_everywhere]
Ton zon

IR. Schiffstraat 220
7547 RD Enschede

info@tonzon.nl
www.tonzon.nl