Partnerbedrijf
Witzand Bouwmaterialen

Actief in gemeente: Almelo, Twenterand

Terug naar overzicht

Maatregelen:

  • Duurzaam onderhoud
  • Duurzaam verbouwing
  • Isolatie dak
  • Isolatie spouwmuur
  • Isolatie vloer
  • Langer thuis wonen

Witzand Bouwmaterialen is een ambitieus familiebedrijf. Wij leveren alle benodigde materialen voor uw woning. Van hout en bouwmaterialen tot afbouwmaterialen als keukens, tegels en sanitair. Ook leveren wij prefab elementen zoals bijvoorbeeld prefab kappen. Witzand heeft vijf vestigingen in Twente en de Achterhoek. Alle vestigingen beschikken over een drive inn waar klanten bouwmaterialen en hout kunnen afhalen. In Eibergen en Vriezenveen heeft Witzand een showroom met een ruim assortiment afbouwmaterialen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld deuren, tegels, keukens, enz.

Wij leveren alle materialen die benodigd zijn voor de bouw van een woning, just in time op de bouwplaats. We gaan zelfs nog verder, namelijk het leveren en monteren van prefab elementen en brengen eventueel de door u uitgezochte tegels ook aan in het werk. Onze vakkundige collega’s zijn gespecialiseerd om u het beste advies te geven. Van isolatie tot vloeren en van gevelstenen tot beton – u kunt daarvoor bij ons terecht.

Waarom kiezen wij voor duurzaamheid? Simpel: het is de toekomst! Wij willen onze klant op de juiste manier adviseren over duurzame materialen. Wij beschikken over een zeer breed assortiment duurzame bouwmaterialen. Juiste advisering en partner zijn voor de bouwer, dat is ons doel. Daarom zijn wij ook partner van Duurzaam Thuis Twente. Wij willen meedoen in de ontwikkeling en ons steentje bijdragen!

[php_everywhere]
Witzand Bouwmaterialen

Hammerweg 11
7671 JE  Vriezenveen

info@witzand.nl
www.witzand.nl