Partnerbedrijf
Raab Karcher Greenworks

Actief in gemeente: Twenterand

Terug naar overzicht

Maatregelen:

  • Asbest verwijderen
  • Duurzaam onderhoud
  • Duurzaam verbouwing
  • Groen dak
  • Isolatie dak
  • Isolatie spouwmuur
  • Isolatie vloer

Hoeksteen van de Bouw

Raab Karcher Nederland is een dochteronderneming van Saint-Gobain met vestigingen verspreid over de hele wereld. Onze waardevolle kennis en rijke ervaring gaan terug tot in de 19e eeuw. Wij zijn dus een ervaren en betrouwbare partner voor u als ondernemer en particulier in de bouw.

Onze Twentse vestigingen zijn: Vriezenveen, Oldenzaal, Hengelo, Rijssen en Goor!

Onze specialisten

Raab Karcher werkt er voortdurend aan om een A-merk te zijn en te blijven. Onze vakkundige specialisten zorgen ervoor dat dit doel bereikt wordt. Uw vragen en wensen staan bij ons centraal en wij weten als geen ander wat er speelt binnen de wereld van de bouw. Door op de voet te volgen wat er te koop is en wat de wensen van u als klant zijn, streven wij er naar om op elk moment en in iedere situatie de juiste oplossingen te presenteren. Of het nu gaat om een klein product of een compleet project: Wij zijn u van dienst. Wij zetten de extra stap waardoor u een nog betere ondernemer wordt.

Wij bieden een professioneel assortiment met meer dan 150.000 producten. Van ruwe bouwmaterialen zoals gevelstenen, dakpannen en isolatie tot en met afbouwmaterialen.

Ook voor u als particuliere klant zijn wij een stabiele partner. Onze vakkundige specialisten op het gebied van badkamers, keukens en sanitair helpen u graag bij het inrichten van uw woning. Zo zorgen wij ervoor dat uw huis er van buiten en van binnen perfect uitziet.

Onze bedrijfsvoering

Wij van Raab Karcher houden rekening met de invloed die onze bedrijfsvoering, materialen en producten hebben op milieu en maatschappij.

Daarom steunen wij graag maatschappelijke intitiatieven.

Op het geboied van duurzaamheid hebben wij Greenworks ontwikkeld.

Greenworks toont u aan de hand van de Greenworksscore in één oogopslag welke producten en installaties de betere keuze zijn als het gaat om duurzaam bouwen. Zo kunt u ook aan uw klant aantonen dat duurzame materialen absoluut niet duurder zijn dan niet-duurzame materialen. Greenworks wordt inmiddels breed gedragen in de branche. We ontwikkelden de meetmethode in samenwerking met de overheid en rekeninstrumenten . Aan de hand van 10 specifieke, duurzame materiaal- en productie-eigenschappen bepalen we de duurzaamheid van producten en materialen in een Greenworksscore (lees hier de brochure).

Daarnaast bieden wij in onze Greenworks academies gratis professionele trainingen aan.

[php_everywhere]
Raab Karcher Greenworks

Oosteinde 36
7671 AA Vriezenveen

Gerhard.hospers@raabkarcher.nl
www.raabkarcher.nl www.greenworksacademy.nl