Partnerbedrijf
Patrick Rietman Bouw

Actief in gemeente: Haaksbergen

Terug naar overzicht

Maatregelen:

  • Duurzaam onderhoud
  • Duurzaam verbouwing
  • Isolatie dak
  • Isolatie glas (dubbel, HR++)
  • Langer thuis wonen

Patrick Rietman Bouw staat voor veelzijdigheid, vakmanschap en kwaliteit in alle facetten van de bouw en utiliteitsbouw. Met een historie van ruim 20 jaar werkzaam in de bouw, kun je spreken van een ervaring.  Onze werkzaamheden voeren we uit vanuit onze professioneel ingerichte werkplaats aan de Urkerweg 1 in Haaksbergen. Hier kunnen we uw woonwens uit laten komen!

Voor u kunnen we uw woonwens uit laten komen door u een duidelijke en eerlijke offerte met desgewenst een 3D ontwerp en (open) begroting aan te bieden. Van ontwerp tot aan de kozijnen, deuren en ramen, maken we alles in eigen huis, op een duurzame wijze. Onder andere: hefschuifkozijnen, tuindeuren, draaikiepramen en voordeuren in passende kozijnen. Uiteraard met FSC hout..

De kwaliteit van duurzame producten en een slim arbeidsproces staat bij ons voorop, maar ook het uiteindelijke gebruik van duurzame oplossingen is van groot belang. U als gebruiker wil hier immers elke dag van profiteren en genieten. En als het enigszins kan, ook een duurzame en milieubewuste keuze maken. Wij helpen u hierbij!

[php_everywhere]
Patrick Rietman

Nachtegaalstraat 67
7481 AW Haaksbergen

info@patrickrietmanbouw.nl
www.patrickrietmanbouw.nl