Partnerbedrijf
Paauwe Installaties

Actief in gemeente: Wierden

Terug naar overzicht

Maatregelen:

  • Infrarood panelen
  • Langer thuis wonen
  • Zonnepanelen

Paauwe Installatie zit in Wierden aan de Bedrijvenstraat 8.
U wilt een vakkundig advies en een perfecte installatie?. Onze kennis, kwaliteit, flexibiliteit, betrouwbaarheid en efficiency worden zeer gewaardeerd. De organisatie is klein genoeg om u de aandacht te geven die u verdient en groot genoeg om gecompliceerde en omvangrijke opdrachten tot een perfect eindresultaat te brengen.

Onze klanten bestaan uit bouwbedrijven, utiliteit, beheerders van sportaccommodaties, winkelketens en ook particulieren. We bouwen graag aan duurzame relaties, zodat we klanten goed leren kennen en daadwerkelijk toegevoegde waarde kunnen bieden. We staan erom bekend meer te doen dan van ons verwacht wordt.
We zijn actief op het gebied van elektrotechnische werken, datacommunicatie, telecom, beveiliging, zonne-energie en w-installaties. We volgen de technische ontwikkelingen op deze gebieden op de voet en werken volgens de NEN1010 en NEN3140 normen.

Omdat wij een duurzame wereld nastreven is dit een ideale gelegenheid en manier om met onze duurzame klanten in contact te komen. Duurzaam (t)huis Twente is onze bruggenbouwer daarin met deskundig advies op alle disciplines en ze kunnen de klanten doorverwijzen naar een deskundige betrouwbare partner installateur.

[php_everywhere]
Paauwe

Bedrijvenstraat 8
7641 AN  Wierden

installatie@paauwe.nl
www.paauwe.nl