Partnerbedrijf
Nibag

Actief in gemeente: Hengelo

Terug naar overzicht

Maatregelen:

Nibag is al van oudsher een bedrijf “oet Twente”, met een ruime ervaring in de integrale verduurzaming van woningen. Hierbij treden wij op als een proactieve adviseur met als uitgangspunt een integrale benadering, concrete oplossingen en kostenbesparing met het oog op de toekomst. Inspecteren en adviseren vormen de basis van onze prestaties, welke wij graag samen met u wensen te realiseren. Onze gecertificeerde specialisten beschikken over integrale kennis op het gebied van o.a.:
· Energiebesparing: buurtscan, woningscan, thermografisch onderzoek, EPA-W maatwerkadvies;
· Wooncomfort: tocht, vocht, behaaglijkheid (binnenklimaat);
· Levensloopgeschikt maken: hierbij kunt u denken aan WMO-aanpassingen, drempelvrij, slaapkamer en badkamer op begane grond;
· Veiligheid: inbraakveiligheid/politiekeurmerk, brandveiligheid, asbest;
· Onderhoud: onderhoudarm in relatie met verduurzaming;
Onze toegevoegde waarde is onze onafhankelijke integrale aanpak voor de verduurzaming van uw woning. Wij kunnen u vanaf de initiatieffase tot en met de nazorgfase ondersteunen.
Wij zijn partner van Duurzaam Thuis Twente omdat wij ervan overtuigd zijn dat verduurzaming kansen biedt die wij samen met u kunnen benutten. Daarom ondersteunen wij dit initiatief en verwachten wij met u te kunnen komen tot een efficiënte verduurzaming van uw woning!

nibag

Demmersweg 22
7556 BN  Hengelo

www.nibag.nl