Partnerbedrijf
Michorius Installatiebedrijf

Actief in gemeente: Haaksbergen

Terug naar overzicht

Maatregelen:

 • Duurzaam onderhoud
 • Duurzaam verbouwen
 • Langer Thuis wonen
 • Muurverwarming
 • Ventilatie systemen
 • Vloerverwarming
 • Warmtepomp
 • Zonneboiler
 • Zonnepanelen

Michorius Installatiebedrijf is in 2017 “50 jaar” een begrip in Twente.
Service, kwaliteit, snelheid en professionaliteit staan centraal binnen deze organisatie.
De aandacht is vooral gericht op de particuliere markt en de opkomende nieuwe technologieën. Ons bedrijf beschikt over een showroom waar alle producten en werkzaamheden worden getoond. Indien u van plan bent een nieuwbouw woning te bouwen of uw huidige woning te renoveren, dan assisteren wij u graag. U kunt vrijblijvend een afspraka maken voor diverse projecten.
Door goede kennis kunnen wij u een goed en duidelijk advies geven over een breed scala van ideeën en ontwerpen. Of denken mee over juiste aanpassing van reeds bestaande installaties. Wij komen graag langs voor een vrijblijvende offerte of ontvangen u in onze toonzaal onder genot van een kop koffie of thee. Na plaatsing van een cv installatie houdt de service niet op, wij bieden u altijd een onderhouds-servicecontract aan om u het hele proces bij te staan tijdens storingen en onderhouden de cv-installatie. Wilt u liever een cv-ketel huren tegen een gunstig tarief laat het ons weten en ga met ons in gesprek. U kunt bij ons een OK-CV gecertificeerd onderhoud & service verwachten bij apparatuur die vakkundig door ons is geïnstalleerd.
Investeren in duurzaamheid is dan ook het streven bij Michorius. We zijn een familie bedrijf en die kracht stralen wij ook uit door simpelweg “Gewoon” te blijven.
Zoals de Twentenaren zeggen…. wie neugt oe, kump kear kiek’n.

Onze Missie

Installatiebedrijf Michorius bv draagt zorg voor een goede werkomgeving waar mensen worden geïnspireerd om het beste in zichzelf naar boven te halen en biedt daarnaast een portfolio van disciplines dat voldoet aan de wensen van de consument, trends, ontwikkelingen en regelgeving.
Tevens dragen wij zorg voor een succesvol netwerk van leveranciers, klanten en partners om met elkaar voortdurend meerwaarde te creëren.
Flexibel, authentiek en dicht bij de klant staan, zijn de kenmerken van onze medewerkers daar waar open, collegiale cultuur en de platte organisatie Installatiebedrijf Michorius bv kenmerken.
Door dicht bij onze klanten te staan en door een juiste prijs-kwaliteit verhouding streven wij naar een langdurige relatie met onze klanten.

Onze Visie

Installatiebedrijf Michorius bv heeft als doel om een integere, betrouwbare en vooruitstrevende partner te zijn welke beschikbaar is als totaalinstallateur voor particulier en bedrijf.
Installatiebedrijf Michorius bv wil als organisatie verantwoordelijkheid dragen voor de totale projectrealisatie. Verantwoordelijk zijn voor het ontwerpen, monteren en ‘slim’ koppelen van disciplines binnen ons vakgebied teneinde het woon c.q. werkcomfort te vergroten.
De wereld om ons heen verandert. Om ons bedrijf in de komende jaren te laten groeien en bloeien, zullen we vooruit kijken. Trends en ontwikkelingen die van invloed zijn op ons bedrijf en diensten zullen we doorgronden en ons eigen maken.

 • “Winnen doe je met z’n allen.”
 • “Je moet schieten, anders kun je niet scoren.”
 • “Ik maak eigenlijk zelden fouten, want ik heb moeite me te vergissen.”
[php_everywhere]

Handelsstraat 9
7482 GW Haaksbergen

info@michorius.com
www.michorius.com