Partnerbedrijf
Huls Schilderwerken B.V.

Actief in gemeente: Borne

Terug naar overzicht

Maatregelen:

  • Duurzaam onderhoud
  • Duurzaam verbouwing
  • Glasisolatie
  • Langer thuis wonen

Huls Schilderwerken is sinds de oprichting in 1932 gevestigd in Borne en gespecialiseerd in het uitvoeren van glas- en schilderwerk, wandbekleding, hout- en betonrenovatie, gordijn- en vloerafwerking en zonwering- en raamdecoratie. Ons werkgebied is overwegend regionaal, maar ook andere delen van Nederland zijn we een alom gewaardeerde en welkome partner op elke bouwplaats.

We zijn met name gespecialiseerd als ‘totaal onderhoudsbedrijf’ en onze werkzaamheden voeren wij uit in zowel nieuwbouw- als onderhoudssituaties. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd in opdracht van particulieren, bedrijven, instellingen, woningbouwcorporaties en andere vastgoedbeheerders. Dat doen we met een team van ervaren mensen waarbij we ten allen tijde ervoor zorgen dat we kwaliteit leveren en dat onze opdrachtgevers tevreden zijn met het behaalde eindresultaat.

We zijn partner geworden omdat we sinds een aantal jaren al een samenwerkingsverband hebben met 2 andere bedrijven onder de naam ‘Twente Duurzaam’, dit om onze opdrachtgevers te kunnen ontzorgen en als 1 aanspreekpunt naar buiten te treden. Dit uitgangspunt sluit perfect aan op de samenwerking binnen Duurzaam (t)huis Twente, vandaar dat we hier als partner voor gekozen hebben.

[php_everywhere]
Huls

Aanslagsweg 22
7622 LD  Borne

info@huls-borne.nl
www.huls-borne.nl