fbpx
Oldenzaal2022-01-12T12:51:04+01:00

Gemeente
Oldenzaal

Op deze pagina vind je onder meer informatie over subsidies, duurzame maatregelen en een overzicht van uitvoerende bedrijven. Ook lees je hier het lokale nieuws over duurzaamheid en energiebesparing. Tot slot vind je hier een overzicht van alle wooncoaches die actief zijn in de gemeente Oldenzaal. Wil je weten wat een wooncoach voor jou kan betekenen, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Bel ons: 085 18 50 130 Mail ons: info@duurzaamthuistwente.nl

Wooncoaches

Gerard ter Haar

Onbewust was ik er al jaren mee bezig, maar de laatste jaren leef ik bewust duurzaam. Na twee jaar energiecoach geweest te zijn leek het me interessant om mensen ook te informeren over grotere investeringen.

Henk Roeleveld

Ik vind het geweldig dat ik anderen kosteloos informatie kan geven waar ze gelukkig van worden. Door mijn bouwkundige en adviserende achtergrond kan ik huiseigenaren van advies voorzien.

Eggy Voorneman

Ik vind het belangrijk dat mensen hun huis verduurzamen. Ik help huiseigenaren stap-voor-stap om het jaarverbruik -zowel voor elektriciteit als gas- naar beneden te brengen. Het is zelfs mogelijk om "nul op de meter" te krijgen.

Plaatsen: Oldenzaal

Ga naar de bovenkant