Wijkactie in Hellendoorn

De wooncoaches van Duurzaam (t)huis Twente in Hellendoorn organiseren een wijkactie in de wijk Noetsele om samen de huizen in deze wijk energiezuiniger te maken. De eerste informatieve wijkavond zal plaatsvinden op dinsdag 11 april 2017 bij CSG Reggesteyn, Noetselerbergweg 20 in Nijverdal. Inloop: 19.30 – 20.00 uur, programma: 20.00 – 21.30 uur

Vaak is het lastig om als huiseigenaar alleen alles uit te zoeken, te organiseren en de juiste keuzes te maken als je je woning energiezuinig wilt maken. Daarom werken voor deze actie de wooncoaches samen met de gemeente Hellendoorn en Hoom – partnerbedrijf van DTT. Gezamenlijk wordt gekeken welke maatregelen interessant zijn voor de woningen in Noetsele.

De wooncoaches geven persoonlijk advies aan huiseigenaren. Hoom geeft persoonlijke begeleiding in de uitvoering en heeft alvast prijzen opgevraagd bij zorgvuldig geselecteerde bedrijven en zorgt dat de werkzaamheden kwalitatief goed worden opgeleverd. Hoom is een landelijke coöperatie zonder winstoogmerk.

Datum: dinsdag 11 april
Locatie: CSG Reggesteyn, Noetselerbergweg 20 in Nijverdal
Tijd: 19.30 u (inloop), 20.00 u (start programma)