Nationale Duurzame Huizen Route
Twente, 6 november 2020

Kom online binnenkijken bij duurzame huizen in Nederland

Wie aan de slag wil om zijn woning energiezuinig te maken, kan veel leren van anderen die al stappen hebben gezet. Dit jaar kun je twee maanden lang inspiratie opdoen en binnenkijken bij duurzame huizen in het hele land. Er is inmiddels plek voor meer dan 1000 bezoekers. Je hoeft de deur niet uit, want alles gaat online!

Ontmoet elkaar online

Wil je jouw huis ook verduurzamen? Laat je inspireren door andere huiseigenaren en kijk rond in hun huizen. Vanwege Corona gebeurt dat dit jaar digitaal. Verspreid over de maanden november en december laten huiseigenaren via videoverbinding zien hoe zij hun woning duurzaam maakten, geven zij uitleg over de aanpassingen in hun huis en is er ruimte voor gesprek. Reisafstand speelt geen rol meer, dus bezoekers vanuit het hele land kunnen op bezoek bij een huis dat het beste aansluit bij hun eigen woonsituatie. Per ontmoeting is er ruimte voor maximaal 8 bezoekers.

Wil jij binnenkijken bij een duurzaam huis?

Schrijf je snel in bij een van de video rondleidingen in de maanden november en december. De eerste videogesprekken staan gepland op 7 en 8 november. Elke week komen er nieuwe woningen bij, dus houd de website van Nationale Duurzame Huizen Route in de gaten!

Wil jij jouw duurzame huis laten zien?

Heb jij zelf een duurzaam huis en wil je dit delen met andere huiseigenaren? Graag! Meld jouw woning dan eerst aan op de website en geef vervolgens door op welke dagen je een online bezoek kunt organiseren.