Al meer dan 100 aanvragen binnengekomen

Sinds de lancering van Duurzaam (t)huis Twente op 12 april 2016 is er meer dan honderd keer contact opgenomen met de stichting. Dat betekent dus dat al meer dan honderd Twentse huiseigenaren de hulp van de wooncoaches van DTT inschakelden. Een mooi resultaat.

Natuurlijk ziet de stichting graag dat dit getal nog groter wordt. Het doel is immers dat alle particuliere woningen in Twente duurzamer worden.

Het duurzamer maken van een woning is een breed begrip. Het kan betekenen dat een huiseigenaar het wooncomfort in huis wil verbeteren, bijvoorbeeld wanneer er tocht of schimmel is. Het kan ook zijn dat iemand ook nog op oudere leeftijd in zijn huis wil wonen. Dan zullen er wellicht aanpassingen moeten komen die het mogelijk maken om langer en veilig thuis te blijven wonen. Maar verduurzaming betekent ook dat er eigen energie opgewekt kan worden door middel van bijvoorbeeld zonnepanelen.

Kijk onderaan op deze pagina om meer te weten te komen over mogelijke duurzame maatregelen voor woningen.

Benieuwd naar wat een wooncoach voor u kan betekenen? Neem contact op voor een afspraak: 088-18 50 130 of info@duurzaamthuistwente.nl.