Beste bewoner van Plan Oost in Wierden,

Energie besparen en is goed voor onze portemonnee. Voor het milieu. Voor de toekomst van onze planeet, en dus voor onze kinderen. Energie besparen willen we allemaal wel. Toch komt het er vaak niet van. Maar als we er samen de schouders onder zetten, met de hele buurt, dan kan het echt. Wij, inwoners van de wijk Plan Oost in Wierden, gaan graag de uitdaging aan en willen in onze buurt energie besparen en opwekken door gezamenlijk acties te organiseren. We worden daarbij geholpen door Buurkracht, een kosteloos en niet-commercieel initiatief van Cogas Duurzaam B.V.

Hiervoor organiseren we voor  een bijeenkomst op
Maandag 3 oktober vanaf 19.30 uur
Locatie: basisschool Het Galjoen (Kruizemunthof 4, Wierden)

Besparingskansen in onze buurt
Een energieadviseur doet nu onderzoek in Plan Oost en kijkt waar de beste bespaarmogelijkheden liggen. We vertellen je hier graag over tijdens een buurtbijeenkomst op maandag 3 oktober in basisschool Het Galjoen. Dan stellen we ons ook voor, vertellen we wat onze plannen zijn en wat je van ons kunt verwachten. Schrijf de datum in je agenda!

Programma
Iedereen komt aan het woord. Wij over onze plannen. Buurkracht over makkelijker samen energie besparen met inzicht en concrete hulpmiddelen. En de energieadviseur over zijn onderzoek in de buurt en waar we het meest mee kunnen besparen. Leveranciers vertellen je alles over:

  • Isolerend glas
  • Kunststofisolatie
  • Vloer- en spouwmuurisolatie
  • Warmtepompen

De leveranciers presenteren hun aanbod en jij kunt al je vragen stellen. Als je wilt. Want iedereen is van harte uitgenodigd om mee te denken en te discussiëren. Dit is een project van ons allemaal.

Doe mee!
Meld je alvast (vrijblijvend) aan op buurkracht.nl/plan-oost en bekijk je persoonlijke pagina’s. Je kunt dan ook meteen aangeven of je naar de bijeenkomst komt, dan kunnen we rekening houden met de koffie en thee. Mail ons gerust via als je meer informatie wilt of vragen hebt. We zien je graag op 3 oktober!

Hartelijke groet van het buurtteam,

Tonnie Kroeze, Martijn Wagemans, Peter Bijl en Rene Bakker