fbpx
Losser2022-01-12T12:45:38+01:00

Gemeente
Losser

Op deze pagina vind je onder meer informatie over subsidies, duurzame maatregelen en een overzicht van uitvoerende bedrijven. Ook lees je hier het lokale nieuws over duurzaamheid en energiebesparing. Tot slot vind je hier een overzicht van alle wooncoaches die actief zijn in de gemeente Losser. Wil je weten wat een wooncoach voor jou kan betekenen, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Bel ons: 085 18 50 130 Mail ons: info@duurzaamthuistwente.nl

Inloopspreekuur

Vragen over isoleren, energie opwekken of energie besparen? Wil je verbouwen of is jouw woning aan onderhoud toe? Wil je weten hoe je langer en veilig in jouw eigen huis kunt blijven wonen?

Vraag het de wooncoaches!

Wanneer en waar

Op dit moment zijn er geen inloopspreekuren in de gemeente Losser

Wooncoaches losser

Wooncoaches

Bennie Brueker

Tijdens mijn werkende leven heb ik ervaring opgedaan in het geven van advies over energiebesparing in woningen. Dit sluit prachtig aan bij mijn nieuwe functie als wooncoach. Ik wil huiseigenaren op weg helpen bij het verduurzamen van hun huis.

Willy Nijhuis

Mijn doelstelling is om zo lang mogelijk sociaal en maatschappelijk betrokken te blijven in de samenleving en huiseigenaren te stimuleren om duurzamer te leven.

Lokaal nieuws

Plaatsen: Beuningen, De Lutte, Glane, Losser, Overdinkel
Buurtschappen: De Poppe, Glane-Beekhoek, Mekkelhorst

Ga naar de bovenkant