fbpx
Hof van Twente2022-01-12T12:34:11+01:00

Gemeente
Hof van Twente

Op deze pagina vind je onder meer informatie over subsidies, duurzame maatregelen en een overzicht van uitvoerende bedrijven. Ook lees je hier het lokale nieuws over duurzaamheid en energiebesparing. Tot slot vind je hier een overzicht van alle wooncoaches die actief zijn in de gemeente Hof van Twente. Wil je weten wat een wooncoach voor jou kan betekenen, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Bel ons: 085 18 50 130 Mail ons: info@duurzaamthuistwente.nl

Wooncoaches

Mathias Broekhuizen

Al jarenlang ben ik bezig met duurzaamheid en het blijft een uitdaging. Dat is ook het leuke aan het werken als wooncoach: ik wil Twentse huiseigenaren coachen bij het vinden van haalbare opties om te verduurzamen. 

Gerrit Jurgens

Ik vind het fijn om als wooncoach bezig te zijn met duurzaamheid en steeds meer kennis op te doen. Met mijn opgedane kennis kan ik woningeigenaren helpen. 

Chris Koens

Uit eigen ervaring weet ik dat goede oriëntatie essentieel is. Maar er zijn veel valkuilen. Daarom ben ik wooncoach geworden. Ik kan helpen bij het structureren van woonvragen, en mijn kennis inzetten bij het maken van keuzes.

Roy Waterman

Met ruime ervaring in de landbouwkunde, bodemsanering en woningbouwontwikkeling kan Roy jou voorzien van nuttige informatie zodat jij de juiste keuzes maakt.

Lokaal nieuws

Plaatsen: Bentelo, Delden, Diepenheim, Goor, Hengevelde, Markelo
Buurtschappen: Achterhoek, Azelo, De Ha, Dijkerhoek, Deldenerbroek, Elsenerbroek, Herike-Elsen, Kerspel Goor, Markelosebroek, Markvelde, Pothoek, Stokkum, Wiene/Zeldam

Ga naar de bovenkant