fbpx
Hellendoorn2022-01-12T12:46:42+01:00

Gemeente
Hellendoorn

Op deze pagina vind je onder meer informatie over subsidies, duurzame maatregelen en een overzicht van uitvoerende bedrijven. Ook lees je hier het lokale nieuws over duurzaamheid en energiebesparing. Tot slot vind je hier een overzicht van alle wooncoaches die actief zijn in de gemeente Hellendoorn. Wil je weten wat een wooncoach voor jou kan betekenen, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Bel ons: 088 18 50 130 Mail ons: info@duurzaamthuistwente.nl

Inloopspreekuur

Vragen over isoleren, energie opwekken of energie besparen? Wil je verbouwen of is jouw woning aan onderhoud toe? Wil je weten hoe je langer en veilig in jouw eigen huis kunt blijven wonen?

Vraag het de wooncoaches!

Wanneer en waar

Inloopspreekuur: donderdag van 18.30 uur – 19.30 uur
Locatie: Duurzaamheidscentrum, Grotestraat 164  in Nijverdal

Wooncoaches

Dick ter Avest

Als wooncoach kan ik vrijblijvend deskundig advies geven aan huiseigenaren. In overleg met hen reik ik goede en eventueel duurzame oplossingen aan. Ik geniet van dit contact met mensen.

Wim Hendriks

Ik heb een brede interesse in techniek, bouw, milieu en maatschappij. Door mijn achtergrond vind ik het fijn om wooncoach te zijn. Het is voor mij een uitdaging om huiseigenaren te helpen bij hun woonwensen.

Gerard Albers

Dorpsgenoten vroegen Gerard de cursus Wooncoach te volgen. Met zijn kennis hoopt hij vele huiseigenaren te kunnen overtuigen van het nut van energiebesparende maatregelen!

Cyriel Kemper

Als wooncoach zijnde gaat Cyriel voor jou op zoek naar energiezuinige oplossingen. Met zijn uitgebreide kennis over energie helpt hij graag huiseigenaren in de omgeving Haarle met het verduurzamen van hun woning.

Henk Hospers

Het is mijn intentie om huiseigenaren te ondersteunen bij hun woonvragen op het gebied van energiebesparing en levensloop-bestendigheid. Ik wil hen graag in contact brengen met uitvoerende partijen, zodat hun woonwensen gerealiseerd kunnen worden.

Ben Veltien

Ik heb kennis en ervaring in huis om wat te kunnen betekenen voor anderen. Als wooncoach wil ik het begrip duurzaamheid onder de aandacht brengen. Dit doe ik graag in mijn eigen omgeving omdat noaberschap voor mij erg belangrijk is.

Lokaal nieuws

Plaatsen: Daarle, Daarlerveen, Haarle, Hellendoorn, Hulsen, Nijverdal
Buurtschappen: Egede, Eelen, Hancate, Helhuizen, Hexel, Ligtenberg, Marle, Overwater, Piksen, Rhaan

Ga naar de bovenkant