Meer wooncomfort
en lagere kosten?

Buiten regent het…
Koude striemen slaan tegen de voorruit van de auto. De auto is lekker warm en je bent bijna thuis. Voordat je in de auto stapte heb je via jouw smartphone de verwarming in huis alvast aangezet.

Wat een heerlijk idee; thuiskomen in een behaaglijk huis. Als je de oprit oprijdt, stap je snel uit en loop je met het gezicht naar beneden naar de voordeur. Een paar regendruppels hebben de weg weten te vinden naar jouw brillenglazen. Maar eenmaal binnen maakt dat niet meer uit: je laat jouw schoenen achter op de deurmat, de jas gaat uit en op sokken loop je over een warme vloer naar de woonkamer.

Dat is wooncomfort. Een behaaglijk en comfortabel huis waar je met veel plezier woont. Wat zelfs je leven aangenamer en gemakkelijker maakt.

Meer wooncomfort

Misschien is jouw huis al comfortabel. Maar wil je nu eindelijk van dat vochtprobleem af dat schimmelplekken veroorzaakt en waardoor er een muffe geur hangt? Of stoor je jou elke winter aan tocht bij de ramen? Of wellicht is de tijd nu aangebroken om vloerverwarming of vloerisolatie te laten plaatsen, zodat jouw kinderen of kleinkinderen lekker op sokken kunnen spelen?

Heb je er weleens over nagedacht dat een paar kleine aanpassingen kunnen zorgen voor meer wooncomfort en minder energieverbruik? En daardoor voor lagere kosten?

“Zuinig op je huis en
goed voor het milieu”

De wooncoach

Als je vragen hebt over jouw huis, dan kun je terecht bij de wooncoach. Een wooncoach is een “Noaber”, iemand met hart voor Twente. Geheel kosteloos komt hij of zij bij jou thuis om deskundig advies te geven over jouw woning.

Wil je verbouwen dan kan de wooncoach jou adviseren. Ook bijvoorbeeld over energiebesparing of energieopwekking. Wil je weten of het mogelijk is dat je op je oude dag nog in jouw huis kunt blijven wonen en welke aanpassingen dan eventueel nodig zijn? Een wooncoach kan jou tips geven. Ook op het gebied van veiligheid en wooncomfort zijn de wooncoaches gespecialiseerd. Ze denken in alles met je mee en voorzien jou van een gratis wooncheck.

Waarom ze dit gratis doen? Omdat ze graag zien dat Twente duurzamer wordt. Omdat ze willen bijdragen aan de leefbaarheid van onze regio.

Vraag een vrijblijvend wooncoach gesprek aan
Bel ons: 085 18 50 130
Mail ons: info@duurzaamthuistwente.nl

Samenwerken aan een duurzame toekomst